Letöltési garancia

 Webáruházunkban minden megvásárolt termékünkre LETÖLTÉSI GARANCIÁT biztosítunk a kedves vásárlóinknak.
 Ez annyit jelent,hogy a megvásárolt és letöltött termék vagy termékek valamely utón-módon elveszik,mi ismét hozzáférhetővé tesszük a letöltéshez a vevőt.Ez már nem jelent plussz kiadást az ügyfél részéről,nem kell újra azt megvásárolnia.
 Megsemmisülést nem kérdezzük és nem vizsgáljuk a vevőt,hogy hibás-e a termék elvesztéséért(mert pl. véletlenül letörölte azt,nem mentette el biztonsági másolatként,vagy mert ujra kellett telepíteni a számítógépet,), tehát nem kell indokolnia az okot.Csupán egy teendője van a kedves ügyfélnek:irjon egy emailt a webáruházunkban megadott adatokkal a netbiznisz79@gmail.com email címünkre,tárgyként megjelölve,hogy ˝Letöltési garancia kérése˝.Az emailben feltétlen szerepeljen webáruházas adatai,valamint,hogy melly termékre kéri a letöltési garanciát.
 A letöltési garanciát korlátlan számban igénnybe lehet venni,nincs számszerűleg korlátozva.
  Amennyiben webáruházunkban már nem szerepel az adott termék,de szervereinken elérhető még,akkor igényelheti az elveszett termék letöltését a vevő.Amennyiben már szervereinken sem érhető el az adott termék,úgy abban az esetben felajánlunk egy hasonló terméket a vásárló részére,ez esetben csak az esetleges árkülönbözetet kell fizetnie az ügyfélnek,ha azt elfogadja.
 Ha a termék már nem elérhető semmilyen formában,és a felajánlott más terméket a vevő nem óhajtja elfogadni,úgy nem követelheti az elveszett termék árának visszatérítését az ügyfél.